📞 65 91 58 42​​

📱 29 67 61 30​​​​

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp

​Ved mistanke om skimmelsvamp, er det vigtigt at man sætter hurtigt ind, da skimmelsvamp med de rette betingelser kan brede sig voldsomt.


Når man har konstateret, at det drejer sig om skimmelsvamp, er det vigtigt at man finder årsagen inden at man begynder afrensningen.

Skimmelsvamp kan opstå efter en vandskade eller hvis bygningsdele har været våde under byggeriet. Mange tilfælde af skimmel ses også efter forkert beboeradfærd, som for eks. manglende eller forkert udluftning.

Vi har udstyr til at pode for svamp, hvor vi har svar med det samme. Vi kan tage prøver som sendes til laboratorium for artsbestemmelse, som er vigtig i tilfælde af allergi mm. Vi foretager mekanisk afrensning med godkendte produkter.

Hvis der er bygningsdele der ikke kan renses, fjerner vi disse. Dette kan være gips, paneler og lign. Skimmelrensning afsluttes altid med kvalitetskontrol af det udførte arbejde. Hvis man har mistanke om skimmel står vi gerne til rådighed med vejledning om en løsning.

Er du plaget af skadedyr?

​Udfyld formularen på siden, og vi vil derefter kontakte dig. Lad os få en snak om problem og lad os komme med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fyns Skadedyrsservice v/Steen Richard Jørgensen

Adresse

Rødegårdsvej 159, st

5230 Odense M​

CVR: 40249451

Kontakt

Telefon: 65 91 58 42

Mobil: 29 67 61 30​

E-mail: steen@fyns-skadedyr.dk 

Medlem af​